Івано-Франківськ

У Польщі чоловік ножем поранив трьох українок, одна з них померла

Кривавий злочин стався в ніч із на 16 квітня в одній із квартир міста Легниця.

У Польщі чоловік ножем пораним трьох українок, одна з них померла

У Польщі чоловік на Великдень хотів пограбувати помешкання і напав з ножем на трьох жінок-українок. Одна з них загинула на місці, а її донька перебуває у лікарні. Про це пише ПІК з посиланням на 24 канал. 

“На місці правоохоронці виявили тіло 37-річної жінки. У неї були травми грудей та шиї – попередньо, від гострого ножа. У 14-річної доньки вбитої також були поранення грудей, її госпіталізували до лікарні. Окружний прокурор повідомив, що у цій будівлі перебувала ще одна жінка. У неї були рани на руках, які теж, швидше за все, зловмисник завдав ножем”, – йдеться у повідомленні.

Як встановили правоохоронці, чоловік швидше за все зайшов у будівлю, щоб пограбувати. Очевидно, його виявила 37-річна жінка, яка була смертельно поранена ножем, а потім аналогічним чином він поранив її 14-річну дочку, яка прокинулась від криків матері. 

Підозрюваного знайшли біля будівлі у кущах й він був весь у крові. Ним виявився Віктор Р., 36-річний мешканець Легниці. Під час обшуку поліцейські виявили у нього закривавлений ніж. Раніше Віктор вже перебував у конфлікті із законом й мав судимість за злочини проти власності.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено