Івано-Франківськ

Прикарпатець вимагав гроші в 27-річної львів’янки: у нього знайшли її фото (ВІДЕО)

Кіберполіція області затримала 54-річного жителя Заболотівської громади.

Прикарпатець вимагав гроші в 27-річної львів'янки: у нього знайшли її фото

Прикарпатець протягом 2022-го року виманив у 27-річниї львів’янки, що має групу інвалідності 150 тисяч гривень. Згодом фігурант вимагав ще 35 000 гривень. Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області, пише ПІК.

“Поліцейські встановили, що зловмисник отримав особисте фото та відео жінки, а також наполягав на створенні матеріалів порнографічного характеру для подальшої реалізації їх в мережі, а також для задоволення власних потреб. Цим її і шантажував”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці провели в помешканні вимагача обшуки. Вилучили мобільні телефони, банківські картки, гроші, чорнові записи, а також зафіксували наявність у нього доступу до облікового запису в соціальній мережі “Telegram”, в якій зловмисник вимагав кошти у потерпілої.

Суд обрав запобіжний захід чоловіку у вигляді тримання під вартою. Вимагачу загрожує покарання від 7 до 12 років позбавлення волі.
До слова, раніше ПІК писала, що житель Снятинщини познайомився з жінкою на сайті знайомств. Вона вислала йому свої інтимні фото і чоловік став вимагати і потерпілої гроші.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено