Івано-Франківськ

У центрі Франківська ремонтують двір (ФОТО)

Двір вже давно був у жахливому стані.
IMG 20230420 132144 scaled
В Івано-Франківську в одному із дворів на вулиці Вагилевича проводяться роботи з відновлення дорожнього покриття та тротуарів. Згідно проекту тут мають облаштувати майже 1000 квадратних метрів проїжджої частини та близько півтори сотні метрів тротуару.
«Проектом передбачено біля тисячі квадратних метрів проїжджої частини. Особливої парковки тут не передбачено, крім цієї з лівої сторони. По нормах нам дозволяється 2.40-2.50 метра там, де будуть паркуватися. І тротуари в нас 130 квадратних метрів. Такий реалізовуємо проект по благоустрою цього внутрішнього двору. Сам двір був в жахливому стані. Бордюри завалені були, асфальтобетон був нерівний, решітка була перекошена. Задача полягає в тому, щоби гарно відвести дощові води, зробити рівненькі тротуари, проїжджу частину. Щоби мешканцям було гарно ну і відповідно вони насолоджувались своїм двором», – розповідає інженер технічного нагляду Олександр Гук.
Кажуть, що все облаштовують, враховуючи прохання та пропозиції мешканців.
«Тут був один з дійсно поганих дворів. Двір розбито на три черги. Оце перша черга, ми робимо зараз ремонт. Враховуємо думки, бачите, різні є думки. Парковок не вистачає. Бо коли ці двори будувалися, не розраховували на таку кількість машин. Зараз машин побільшало. Тому хочемо врахувати, але при цьому, щоби був збережений тротуар, щоби людям було де пройти і, щоби була можливість, скажімо і паркувати автомобілі, враховуємо всі пропозиції», – каже Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків.
Заплановано, що роботи на Вагилевича, 14 виконають за два тижні. Однак, за словами інженера технічного нагляду, все залежатиме від погоди.
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено