Івано-Франківськ

В обхід Рави-Руської: на Львівщині побудують нову дорогу до кордону

Щодня дорогою М-09 на ділянці від Львова до Рави-Руської курсують близько 19 тисяч автомобілів.

В обхід Рави-Руської: на Львівщині побудують нову дорогу до кордону

На Львівщині через збільшення кількості автоперевезень на під’їзді до пункту пропуску «Рава-Руська – Гребенне» утворюються черги з великовагового автотранспорту до 20 кілометрів. Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, пише ПІК.

“Щоб розвантажити цей шлях та відвести трафік великогабаритного транспорту від населених пунктів, адже це не лише питання комфорту, йдеться про безпеку для учасників дорожнього руху, вирішили збудувати автошлях в обхід Рави-Руської”, – зазначив він.

З цього приводу Львівська ОВА, Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області і Рава-Руська міська рада підписали меморандум про взаємодію та співробітництво, де зокрема, йдеться про  те, що Львівська ОВА співфінансуватиме 50% від необхідної суми на виготовлення проєктної документації у майбутньому договорі.

341171685 746574243684187 5544839637846155596 n scaled

“Окупант блокує морські перевезення, тому основне навантаження йде на автошляхи. Наше завдання зараз – спільно подбати про те, щоб вони були максимально проїзними та безпечними”, – додав Козицький.

За його словами, Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) планує надати фінансування для капітального ремонту дороги М-09 на ділянці Львів – Рава-Руська з будівництвом об’їзної дороги.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено