Івано-Франківськ

Як повернути мікрокредит

Залишити заявку на сайті МФО можна в будь-який час, навіть вночі, якщо гроші знадобилися раптово.

Залишити заявку на сайті МФО можна в будь-який час, навіть вночі, якщо гроші знадобилися раптово. Багатьом з нас знайома така неприємна ситуація, коли не вистачає коштів внаслідок непередбачених витрат. Але попри несподіванку ситуації, вона вирішується дуже просто та швидко, а саме – оформленням мікропозики.

Мікрокредитування, це досить популярна послуга, до якої прибігають, щоб уникнути більш глобальних фінансових негараздів. Позичивши на сервісі невелику суму, можна здійснити покупку, розрахуватися з боргами, зробити комунальні платежі.

Мікрофінансова організація «Качай Гроші» надає кредит онлайн з поганою кредитною історією, правильно оцінюючи всі ризики. МФО це справжній порятунок для тих, кому раптово та терміново знадобилися гроші. Доцільно оформлювати міні позику на дійсно не значні витрати. Якщо потрібна велика сума, гроші з мікрокредиту навряд допоможуть. Проте може з’явитися ризик не повернути своєчасно кредит, що буде означати не виконання позичальником своїх зобов’язань.

кредит онлайн з поганою кредитною історією

                                   Плюси та мінуси мікрокредитування

В порівнянні з банками МФО мають безліч переваг.

  • Можна отримати позику в будь-який час, адже сервіс працює цілодобово та без вихідних.
  • Показники відмови дуже низькі. Так в «Качай Гроші» в середньому відмовляють в позичанні 1%-2% від кількості звернення.
  • Ніяких складних вимог до позичальника та його документів. Подати заявку на кредит можуть всі категорії громадян, навіть ті, хто не працює, або заробляє неофіційно.
  • Надійність та прозорість сервісу. Ніяких прихованих комісій, та зайвих нарахованих відсотків по ставці, якщо позичальник сплачує кредит вчасно.
  • Зручна та швидка процедура подання заявки, яка відбувається дистанційно. Тобто, позичальнику не треба нікуди їздити чи ходити, простоювати в черзі, спілкуватися з представником фінансової організації.
  • Мінімальний пакет документів, до якого не входить навіть довідка про доходи.

                                   Способи повернення мікропозики

Заявку на оформлення кредиту ви подавали онлайн, для чого створювали особистий кабінет, куди заносилася певна інформація. В особистому кабінеті можна проглядати поточний рахунок, узнавати суму, що залишилася до остаточного повернення позики. Через кабінет також зручно проводити виплати. Для цього потрібно лише обрати суму повернення, та скористатися функцією «сплатити». Гроші будуть переведені з банківської картки, реквізити якої ви вказували при зверненні та на яку надходили кредитні кошти. Крім цього способу оплати мікропозики існують інші варіанти. Наявність вибору говорить о якості сервісу МФО.

  • Через касу будь-якого банку України.
  • Скориставшись терміналами, які є майже в кожному населеному пункті країни.
  • За допомогою спеціального сайту, який призначений саме для погашення кредитів.

Ви маєте змогу сплатити кредит ще до настання терміну погашення. В такому випадку зайва комісія стягуватися не буде. Також є можливість пролонгації, щоб трохи збільшити терміни виплат.

ПРОМО

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено