Івано-Франківськ

Резніков описав враження від “Рамштайну-11” й прокоментував питання літаків

Глава Міноборони України під час пресконференції після зустрічі "Рамштайн-11" заявив, що він задоволений результатами.

Резніков описав враження від "Рамштайну-11" й прокоментував питання літаків

Олексій Резніков за підсумками “Рамштайну-11” заявив, що партнери пообіцяли Україні підтримку до перемоги. Міністр оборони України сказав, що це дуже важливо для нього та відзначив, що наразі головна потреба – наземна ППО. Про це пише ПІК з посиланням на 24 канал.

Міністр оборони заявив, що українські партнери запевнили – будуть з Україною до кінця цієї війни.

“Для них – це перемога України. Це дуже важливо для мене”, – заявив Резніков.

Окрім того, український міністр прокоментував питання літаків. За його словами, вони будуть наступним етапом переговорів щодо військової допомоги. За словами Резнікова, Україна на засіданні “Рамштайн-11” підтвердила потребу в західних літаках як частині ППО.

“І я впевнений, що у нас будуть сучасні, покоління 4++ бойові літаки. Просто зараз ми говоримо про головні потреби – наземну ППО”, – пояснив Резніков.

Міністр запевнив, що бойові літаки наразі обговорюють як наступний етап, але потрібен буде час для навчання пілотів, інженерів тощо.

“Але це буде зроблено”, – пообіцяв Резніков.

Під час вечірнього звернення Володимир Зеленський заявив, що чекає на доповідь Олексія Резнікова за результатами засідання “Рамштайн-11”.

“Я дякую тим партнерам, чия рішучість цілком відповідає реальній ситуації й потребам на полі бою. Очікую доповіді міністра оборони за результатами “Рамштайну”, – сказав президент України.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено