Івано-Франківськ

Пряме сполучення Львів – Трускавець – Східниця відновлюють за допомогою тимчасового мосту

У Львівській області поблизу села Раневичі змонтовано металеву переправу типу acrow/bailey (дорога Т-14-02 Східниця – Пісочна).

Bez imeni 1 scaled

Тимчасовий міст дозволить відновити рух вантажного і легкового транспорту через річку Солониця в об’їзд міста Дрогобич та суттєво скоротить час на дорогу зі Львова до Трускавця та Східниці.

Про це інформує Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України, пише ПІК.

На початку 2023 року обвалилася одна з балок старого мосту через річку Солониця. Збудована ще у 1964 році споруда була аварійною.

Аби уникнути повного обвалу мосту, рух ділянкою дороги Т-14-02 між Дрогобичем та Трускавцем перекрили. Увесь транспортний потік нині прямує через місто Дрогобич. Об’їзний шлях – це додаткові 7-8 кілометрів.

“Щоб якомога швидше відновити пряме сполучення, Агентство відновлення вирішило встановити біля аварійної споруди одну з легкозбірних тимчасових переправ, переданих Адміністрацією державних матеріальних резервів Чеської Республіки”, – йдеться у повідомленні.

За кілька днів підрядна організація змонтувала металевий 27-метровий міст поруч з аварійним. Також збудували підходи обабіч переправи.

Відкрити проїзд планують вже у травні. Рух переправою здійснюватиметься у реверсному режимі. З обидвох сторін тимчасового мосту заплановано встановлення світлофорів.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено