Івано-Франківськ

Трагедія сталась поряд з готелем, де знаходиться наша команда, – Людмила Лузан

Дворазова призерка Олімпіади-2020 з веслування на каное Людмила Лузан прокоментувала влучання російської ракети в житловий будинок в Умані.

555 scaled

Дворазова призерка Олімпіади-2020 з веслування на каное Людмила Лузан прокоментувала влучання російської ракети в житловий будинок в Умані.

“Я зараз знаходжусь в Умані. Тут проходить кубок України. Трагедія сталась поряд з готелем, де знаходиться наша команда. Я прокинулась вночі від вибуху, все тряслось. Русня влучила в житловий будинок, де знаходились звичайні мирні люди. Є загиблі і поранені, завали розбирають досі“, – написала уродженка Івано-Франківська.

Вона також розповіла, що сьогодні заплановано фінальні заїзди на 200 м.

99

“Я відмовляюсь брати участь в змаганнях, я не виходжу на старт. Вважаю це недоречним, коли в місті траур, а ми будемо виступати після ракетної атаки, спостерігаючи як місто в паніці та скорботі. Дуже співчуваю всім родинам загиблих та поранених”, – наголосила олімпійська призерка.

Людмила також висловила своє обурення рішенням Міжнародної федерації каное питання допуску російського спорту до міжнародних змагань.

“Почуйте. У нашій країні триває війна понад рік, український народ знищують. Це не допустимо і низько навіть для обговорення. Скільки болю і горя принесла нам ця війна. Вистоїмо і поборемо ворога. Українці незламний народ”, – додала Лузан.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено