Івано-Франківськ

БАСКЕТБОЛ. “Говерла” боротиметься за перемогу в Молодіжній лізі України

Цього року більшість гравців молодіжного складу "Говерли" — це учасники дорослого чемпіонату Суперліги, на якому команда з Івано-Франківська посіла шосте

6d82bb7005d6b1d8 scaled

Баскетбольний клуб “Говерла” з Івано-Франківська боротиметься за перемогу у четвертому сезоні Молодіжної ліги України, повідомляє ПІК із посиланням на “Суспільне“.

З 3-го та 5-го травня спортсмени в Івано-Франківську зіграють матчі проти команд “Політехніка-Галичина” та “Хмельницький”.

“Завдання одне: як мінімум — медалі, максимум — виграти чемпіонат Молодіжної ліги з баскетболу України й Універсіаду”, — розповів директор клубу Андрій Дроздов.

Помічник головного тренера баскетбольного клубу “Говерла” Віктор Бугра пояснює, щоб здобути вище місце в дорослому чемпіонаті Суперліги, гравцям не вистачило досвіду, проте зараз команда налаштована перемагати.

Гравець “Говерли” Степан Лесик розповідає: після дорослого чемпіонату баскетбольної Суперліги гравці лікували травми та проходили реабілітацію.
“На мою думку, зараз наша “молодіжка” — одна з найкращих команд у Суперлізі. Тому ми повинні вибороти перше місце. Інші місця навіть не обговорюються”, — говорить Степан Лесик.
За словами директора клубу Андрія Дроздова, це — четвертий в історії сезон Молодіжної ліги України з баскетболу. У першому сезоні “Говерла” здобула друге місце. Наступного року гравці стали четвертими. А торішній сезон Молодіжної ліги команди не завершили через повномасштабне вторгнення в Україну російських окупантів.
Читайте також у ПІК: 

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено