Івано-Франківськ

“Бавовна” завітала до Путін: відео моменту прильоту безпілотника по Кремлю

Нагадаємо, Буданов нещодавно розповів, чи можуть українські безпілотники долетіти до москви

666 scaled

В РФ заявили, що вночі нібито два українські безпілотники «були націлені» на Кремль, їх знешкодили, передає російське агентство ТАСС з посиланням на пресслужбу Кремля, пише ПІК.

photo 2023 05 03 14 59 02 scaled

“Мешканці Будинку на набережній стверджують, що бачили іскри в небі та людей із ліхтариками біля Кремлівської стіні. Після вибуху здійнявся дим”, – повідомляють росЗМІ

“Україна вночі намагалася завдати удару по кремлю. російські військові та спецслужби вивели з ладу два безпілотники, які атакували кремль, постраждалих немає“, – йдеться в повідомленні пресслужби кремля. В адміністрації президента рф кажуть, що путін внаслідок “терористичної акції” та “замаху” не постраждав.

“Російська сторона залишає за собою право вжити заходів у відповідь там і тоді, де і коли вважатиме за потрібне. кремль розцінює спробу удару київським режимом як сплановану терористичну акцію та замах на президента рф напередодні дня перемоги”, – заявили у Кремлі.

Тим часом, у Москві ввели заборону на запуск БПЛА, безпілотники можна буде використовувати лише за рішенням органів державної влади.

Читайте також ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено