Івано-Франківськ

Залужний не приїхав на зустріч військкомітету НАТО через ситуацію на фронті, – глава комітету

. Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний не зможе взяти участь у засіданні Військового комітету НАТО 10 травня через складну ситуацію на

06a2c4d de7298e 84 1.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний не зможе взяти участь у засіданні Військового комітету НАТО 10 травня через складну ситуацію на фронті, передає ПІК з посиланням на Укрінформ із посиланням на заяву голови Військового комітету НАТО Роба Бауера на відкритті зустрічі.

“Я вчора отримав лист від українського Головнокомандувача, нашого друга Валерія Залужного, що його участь навіть через відеоконференцію є неможливою з огляду на складну оперативну ситуацію в обороні проти російської агресії. Наші кращі побажання з українськими захисниками. Ми сфокусовані отримати оцінку Валерія від його військового представника … про останній розвиток ситуації на місцях, де українці воюють за те, що за правом їм належить”, – йдеться у повідомленні.

Він повідомив, що члени комітету заслухають інформацію від військового представника України при НАТО генерал-майора Сергія Салкуцана.

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено