Івано-Франківськ

Палестинські бойовики випустили сотні ракет по Ізраїлю: Тель-Авів відповів

Ізраїльські військові заявили про ліквідацію командира ракетного загону "Ісламського джихаду".

450526740c0bff290537378f6f3b34ac

10 травня, палестинські бойовики з Сектору Гази випустили по Ізраїлю майже пів тисячі ракет. Станом на вечір середи, по країні вдарили 469 ракетами, 153 із яких загрожували населеним пунктам і були перехоплені ППО. 333 з них досягли території Ізраїлю. Серед цивільних є постраждалі, повідомляє ТСН, пише ПІК.Тель-Авів відповів авіаударами, внаслідок яких загинули 23 палестинця, зокрема й бойовики.

У ніч проти четверга, 11 квітня, ізраїльські військові заявили, що завдали повітряного удару по помешканню Алі Галі, командира ракетного загону “Ісламського джихаду”, який знаходився на півдні Сектору Гази.

Прем’єр-міністр Біньямін Нетаньяху заявив, що Ізраїль завдав жорстокого удару по бойовикам, а також попередив, що “Раунд іще не завершився”.

Нагадаємо, 9 травня військові Ізраїлю заявили про ліквідацію трьох командирів “Ісламського джихаду” у результаті авіаударів по сектору Гази під час операції “Щит та стріла”. Міністерство охорони здоров’я Палестини повідомило, що ще 12 людей загинули в результаті авіаударів. 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено