Івано-Франківськ

У Тернопільській ОВА розповіли про стан поранених після російської атаки

Російські військові ввечері 13 травня та вночі 14 атакували Тернопільщину. Внаслідок обстрілу отримали поранення двоє людей.

IMG 20230514 105012 696 scaled 1

Наразі один з постраждалих перебуває в опіковому центрі.

Про це в ефірі національного телемарафону розповів голова Тернопільської ОВА Володимир Труш, пише 24 Канал.

“Він зараз перебуває у Львові. Ми змушені були перевезти його в опіковий центр”, – зазначив очільник ОВА.

Друга постраждала людина отримала медичну допомогу в лікарні. У неї розрив сухожилля. Вона вдома на амбулаторному лікуванні.

Як розповів Труш, останню пожежу ліквідували ввечері 14 травня, оскільки площа пожежі була дуже величезна – це майже 50 тисяч квадратних метрів.

“Використовувалась спеціальна пожежна техніка, був залучений пожежний робот. Були місця, куди рятувальники не могли зайти. Тому з використанням цього робота було все ліквідовано”, – зазначив глава регіону.

За словами Труша, на місці події також працювали екологи. Однак станом на сьогодні загрози повторного загоряння чи екологічної небезпеки немає.

“Коли було гасіння пожежі, то горіла пластмаса. Звичайно, що загроза була. А після ліквідації пожежі загрози вже нема”, – наголосив очільник ОВА.

Нагадаємо, окупанти атакували область пізно ввечері 13 травня. Росіяни влучили у складські приміщення.  Площа вигорання склала близько 10 тисяч квадратних метрів. Двох постраждалих направили до лікарні.

Вже о 05:00 ворог завдав чотири удари по Тернополю. Спалахнули пожежі. Згодом міський голова розповів, що росіяни знищили 2 дачні будинки та ще 12 пошкодили.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено