Івано-Франківськ

У Заболотові вандали нищать клумби та зелені насадження громади (ФОТО)

Останнім часом на деяких клумбах не вистачає маленьких декоративних саджанців туй, трьох кущів лаванди, зникли і бордюрні троянди.

0a5db33b2c92963a930fd17b0a16d04b scaled У Заболотові вандали нищать клумби та зелені насадження громади (ФОТО)

У Заболотові Коломийського району є люди, які не мають нічого святого і займаються вандалізмом. Поруч з адмінбудинком селищної ради час від часу можна побачити зламані тюльпани, висмикані цілими оберемками кущі братчиків, а в селищному парку комусь дуже заважали 9 саджанців кущових троянд.

Про це повідомляє селищна рада, пише ПІК.

“Дехто підливає рослини невідомою речовиною, від чого ті сохнуть і гинуть. Таких випадків є величезна кількість. І, що найгірше, це все було зроблено руками жителів нашої громади, як дорослих, так і дітей. Наполегливо просимо, шануйте цю роботу та шануйте ту красу, яку небайдужі люди створюють навколо нас! Будьте самі активними у її створенні”, – йдеться у повідомленні.

У селищній раді зауважують, що нічого не залишиться не поміченим, адже на території селища є достатньо камер відеонагляду. І якщо такі речі відбуватимуться і надалі, то змушені будемо наочно показати громадськості таких «антигероїв».

667c194639f2efee173a9e5a69408071 scaled 615973b67003c4811fcba2a32ece6833 scaled

До слова, прекрасні квіти, декоративні туї, сортові троянди, тюльпани, піони, лаванда, жовто-блакитні братчики тощо – все це є окрасою Заболотова. Саджанці квітів, кущів та дерев закуповуються за кошти селищного бюджету, безкоштовно надаються підприємцями та небайдужими жителями, дбайливо висаджуються та доглядаються комунальниками. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено