Івано-Франківськ

Як виглядає ракета “Кинджал”, яку окупанти запускали на Київ: фото уламків

Вночі 16 травня сили ППО збили 6 аеробалістичних ракет Х-47М2 "Кинджал", які летіли на Київ.

Як виглядає ракета "Кинджал", яку окупанти запускали на Київ: фото уламків

Таким чином наші захисники ще раз спростували міф росіян про “незнищенний Кинджал”. Вперше таку ракету “приземлили” 4 травня на Київщині. Шість збитих “Кинджалів” – справді неймовірний результат.

Річ у тім, що цю ракету складно перехопити, адже вона летить із гіперзвуковою швидкістю, яка в 10 разів перевищує швидкість звуку. Про це пише ПІК з посиланням на 24 канал.

“Максимальна швидкість “Кинджала” досягає 10 Махів, тобто до 12000 кілометрів на годину. Ускладнює роботу те, що ця зброя маневрує в польоті й може пробивати броню перед вибухом. До речі, росіяни завжди вихвалялись, мовляв, “Кинджал” не має аналогів. Ця ракета неодноразово ставала героєм пропагандистських роликів”, – йдеться у повідомленні.

Вперше “Кинджал” Х-47 збили вночі 4 травня. ППО “приземлила” її у небі Київщини. Спочатку в мережі з’явились фото уламків, а потім була офіційна заява командира Повітряних сил.

image 1 3

image 2 2

До слова, росія не має значних запасів “Кинджалів”. Представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов заявив, що рф має близько 40 ракет типу “Кинджал”. Однак окупанти можуть виробляти 1 – 2 “Кинджали” на місяць.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено