Івано-Франківськ

Збирав кошти на розмінування: британець на двох колесах проїхався з Лондона до Львова

У суботу Том приїхав до Львова, подолавши за два тижні близько 2000 кілометрів Європою. 

image 11 scaled

Британець Том Хашемі (Tom Hashemi) здійснив велосипедну подорож з Лондона до Львова, в межах якої зібрав понад 21 тисяч фунтів на розмінування території України. 

Про це пише ПІК з посиланням на Львівську міську раду.

Британця дуже вразило те, що від нерозірваних мін і снарядів через необережність та цікавість найчастіше потерпають діти. Маючи 5-річного сина, ця проблема його особливо зачепила, тому він вирішив збирати кошти саме на таку ціль.

Також в межах поїздки Том Хашемі привіз міському голові Львова Андрію Садовому листи від члена парламенту Рочдейла та депутатів британського уряду зі слова підтримки.

«Це був нелегкий шлях, але я радий, що все вдалося. Щасливий знову приїхати до красивого Львова. Сподіваюсь, що нам вдасться зміцнити зв’язки між Львовом та Лондоном», – зазначив британець.

Мер Львова презентував гостю екосистему людяності НЕЗЛАМНІ та розповів про співпрацю з різними містами-побратимами. Під час зустрічі домовились про подальшу співпрацю: зокрема, Том Хашемі спробує допомогти Львову налагодити партнерство з британськими містами.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено