Івано-Франківськ

На Прикарпатті з’явився ще один “Клас безпеки” (ФОТО)

17 травня в ліцеї №20 Івано-Франківської міськради відкрили "Клас безпеки".

5c3be704 7709 4756 af61 a9ab51ff9e18.jpg scaled

Сьогодні у новоствореному класі відбувся вже перший урок, темою якого була «Мінна безпека». Під час повномасштабного вторгнення особливо актуально бути обізнаним та як діяти в надзвичайних ситуаціях, куди бігти, кому телефонувати і до кого звертатися.

Про це інформує Головне управління ДСНС в Івано-Франківській області, пише ПІК.

“Рятувальники та освітяни переконані, що відтепер здобуті у Класі безпеки знання з безпеки життєдіяльності та практичні навички з надання домедичної допомоги стануть дітям надзвичайно корисними та необхідними у житті“, –  йдеться у повідомленні.

«Клас безпеки» — це всеукраїнський проєкт, який має на меті навчати школярів правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлювати з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формувати в учнів навички надання домедичної допомоги.

В Класі безпеки діти різних вікових груп мають можливість як у теорії, так і на практиці вивчати основи протимінної безпеки, правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», а також правила надання домедичної допомоги.

Крім цього, школярі можуть просто та зрозуміло вивчати правила пожежної безпеки та алгоритм реагування на надзвичайні події,а також вивчати правила дорожнього руху.

Нагадаємо, нещодавно у ліцеї на Косівщині відкрили “Клас безпеки”.  Клас обладнали справжнім бойовим одягом рятувальників та спорядженням, зразками вибухонебезпечних предметів.

У квітня  “Клас безпеки” з’явився у Войнилівській територіальній громаді.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено