Івано-Франківськ

Резніков зустрівся з міністром оборони Британії в Києві: про що говорили

Зокрема, говорили про підготовку українських військових і передачу Україні далекобійних ракет.

3918b91 reznikov wallace minoborony ukrainy

Міністр оборони України Олексій Резніков зустрівся в Києві з міністром оборони Великої Британії Беном Воллесом, вони говорили про підготовку українських військових і передачу Україні далекобійних ракет “Storm Shadow” та іншого озброєння.

Про це повідомляє Міністерство оборони України

Міністри говорили про НАТОвську перспективу України в контексті майбутнього саміту Північноатлантичного альянсу у Вільнюсі. Йшлося й про бачення України щодо стабілізації миру в Європі, використовуючи формулу миру президента України Володимира Зеленського.

“Обговорив із Воллесом пріоритети щодо озброєння України для досягнення перемоги, “особливо щодо зброї, яка дає можливість наносити ураження ворогу на дальніх дистанціях, такої як Storm Shadow””, – додав Резніков.

Міністр оборони Великої Британії зазначив, що ракети Storm Shadow стали першою зброєю такого типу, що була надана Україні партнерами.

“Україна отримала ракети Storm Shadow, які можуть бути використані на великі дальності. Це одні з перших ракет великої дальності, які надані Україні її союзниками”, – сказав міністр оборони Британії.

Також міністри обговорили продовження підготовки наших військовослужбовців на Британській території, про головні пріоритети та акценти стосовно цих тренувань.

Читайте також:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено