Івано-Франківськ

Зеленський пояснив, чому Україна приховує свої втрати на фронті

За словами президента, Україні "не все одно", скільки людей вона втратила.

Зеленський пояснив, чому Україна приховує свої втрати на фронті

Володимир Зеленський повідомив, що військово-політичне керівництво країни ухвалило рішення не ділитися інформацією про втрати та планує й надалі слідувати йому. Про це він сказав у інтерв’ю ВВС, пише ПІК.

“У нас все фіксується, кожна людина важлива, і є всі цифри. Є, на жаль, смерті, є, на жаль, жертви, є на жаль, поранені. Нам не все одно, скільки людей поранено і скільки людей загинуло. Ми розуміємо кількість полонених. Ми розуміємо, скільки тих людей, яких зараз з нами немає. Є відповідне рішення держави. Ми будемо слідувати цьому”, – зазначив глава держави.

Додамо, що попри те, що українська влада не називає точної кількості загиблих та поранених у війні з Росією військових. Час від час від іноземних розвідок та ЗМІ лунають певні припущення щодо цього, однак жодну з цих цифр в Україні офіційно не підтверджували.

Водночас, у квітні цього року міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв’ю іспанській газеті La Razon порівняв кількість загиблих у війні українських військових із числом загиблих від землетрусу в Туреччині, який стався у лютому.

У цьому інтерв’ю Резніков сказав, що втрати України є “значно меншими” за російські. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено