Івано-Франківськ

Російські військовослужбовці активно обкрадають тимчасово окуповані території

Мародерять окупанти масово у Запорізькій та Херсонській областях.

og og 1484042245281695528 scaled

Заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр каже, що росіяни почали активніше обкрадати тимчасово окуповані території у Запорізькій та Херсонській областях. Особливо, це простежувалося з початку травня та  у дні, які оголошені окупантами святковими та вихідними, пише ПІК.

Крадуть переважно майно і транспортні засоби під приводом нібито необхідності забезпечення евакуації населення.

“Зокрема, у населених пунктах Токмак, Пологи, Кам’янка, Розівка, Михайлівка, Молочанськ, Енергодар, Чернігівка на тимчасово окупованій території у Запорізькій області російські окупанти, прикриваючись так званим забезпеченням евакуаційних заходів, розкрадали матеріальні цінності місцевих підприємств та громадян”, – каже Маляр.

В Енергодарі в нічний час доби з території приватного підприємства “Електропівденмонтаж-10” викрали близько 20 одиниць автотранспорту та розграбовано склад матеріального майна.

“Також вночі під приводом евакуації російської окупаційної адміністрації з населеного пункту Скадовськ на тимчасово окупованій території у Херсонській області окупанти поспішно вивезли награбовану оргтехніку та інше майно. Ймовірно, прибуле 7 травня ц. р. до порту м. Бердянськ чергове вантажне судно російські загарбники використають для переміщення вкраденого майна на територію тимчасово окупованого Криму”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  уFacebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено