Івано-Франківськ

Можна використовувати по-різному: чим корисне госпродарське мило

Господарське мило можна використовувати для видалення будь-яких плям, навіть масних. Але це не єдина сфера його використання. То для чого

219808 or scaled

Дачники широко використовують господарське мило на городі як засіб для боротьби зі шкідниками. Але існують ще й інші сфери в побуті, де господарське мило може бути корисним, пише ТСН.

Для видалення подряпин

Господарське мило може з легкістю замаскувати дрібні подряпини, які з’являються на меблях чи інших поверхнях (скло, метал). Для цього потрібно нанести невелику кількість засобу на подряпину, а потім залишити на кілька хвилин. Далі всього лише витріть насухо і відполіруйте, використовуючи м’яку тканину.

Боротьба з цвіллю і грибком

Господарське мило відрізняється антибактеріальними властивостями, тому його можна використовувати, щоб вивести з квартири плісняву і грибок. На уражену ділянку потрібно нанести товстий шар мила, залишити на 1-2 години, потім змити чистою водою і протерти поверхню тканиною.

Щоб видалити неприємні запахи

Воно відмінно справиться з цим завданням, якщо неприємні запахи з’явилися в кухні чи інших приміщеннях оселі. Потрібно всього лише нанести кілька крапель води з господарським милом на тканину і протерти всі поверхні в тих кімнатах, де ви відчуваєте аромати.

Догляд за улюбленим взуттям

Завдяки господарському милу можна зберігати шкіру взуття у відмінному стані. Нанесіть на взуття тонкий шар мила, дайте йому висохнути, а потім насухо витріть м’якою тканиною. Для досягнення ефективного результату може знадобитися кілька повторень процедури.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено