Івано-Франківськ

Нічна повітряна тривога: росіяни атакували Київ зі стратегічних бомбардувальників

По всій Україні оголошували повітряну тривогу.

b26ce06 fotor 2023 5 26 3 55 45

В ніч на 26 травня в Україні оголошували масштабну повітряну тривогу, через атаку ракетами та “шахедами”, працювали сили ППО.

Тривога почала ширитися одразу з трьох напрямків – північного, південного та східного, досягнувши центральних, а згодом і західних областей.

О 04:20 у Києві прогриміли вибухи, спрацювали сили ППО. У Київській МВА повідомили, що збили усі ворожі цілі, які були зафіксовані.

«Цього разу атака була здійснена зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, з району Каспію, ймовірно – крилатими ракетами типу Х-101/555.

За попередньою інформацією, усі ворожі цілі в повітряному просторі Києва були виявлені і знищені! (Остаточні дані про ракетну атаку -у звіті Повітряних сил”, –  повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

В Київській МВА додали, що внаслідок падіння уламків в Оболонському районі,
пошкоджений дах одного з торговельно-розважальних центрів, без займання і критичних руйнувань. Окремі фрагменти впали просто на територію ТРЦ.

Попередньо, постраждалих немає. Інформація уточнюється.

У Дніпропетровській та Черкаській областях також чули вибухи та працювали сили протиповітряної оборони.

“Обовʼязково реагуємо. Укриття або правило двох стін”, – звернувся до містян очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

О 05:47 почали оголошувати відбій повітряної тривоги.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено