Івано-Франківськ

Вища рада правосуддя дозволила арештувати суддю, який збив на смерть нацгвардійця

"За" проголосували 14 членів ради, проти — нуль.

9512f16016311eeaa0c00da3af8801db

Як повідомляла ПІК, 26 травня у Києві близько опівночі суддя за кермом автомобіля наїхав на військовослужбовця Національної гвардії України.

У суботу, 27 травня, Вища рада правосуддя надала дозвіл на утримання під вартою судді Макарівського районного суду Олексія Тандира.

Про це повідомляє “Суспільне”, пише ПІК.

Олексія Тандира підозрюють у вчиненні смертельної ДТП у нетверезому стані. Під час слухання сторона захисту заявила, що нібито Тандир не відмовлявся здавати свої біологічні зразки, проте прокуратура уточнила, що суддя погодився здати лише частину аналізів.

“Сам підозрюваний заявляв, що на момент вчинення ДТП він був тверезий, додавши, що готовий відповідати по закону, якщо його провину доведуть. Вислухавши сторони захисту та обвинувачення Вища рада правосуддя дозволила арештувати суддю Олексія Тандира”, – йдеться у повідомленні.

Київська міська прокуратура подала клопотання до Печерського райсуду про обрання судді Тандиру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.у

Пізно ввечері 27 травня стало відомо, що Олексію Тандиру суд обрав запобіжний захід, — тримання під вартою без можливості внесення застави до 21 липня

Читайте також:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено