Івано-Франківськ

Взяли на роботу переселенців: на Прикарпатті майже 400 роботодавців отримали грошову компенсацію

Виплати у розмірі 6700 гривень видають протягом двох місяців щомісячно.

Взяли на роботу переселенців: на Прикарпатті майже 400 роботодавців отримали грошову компенсацію

Івано-Франківський обласний центр зайнятості продовжує розгляд заяв від роботодавців на отримання компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування переселенців, пише ПІК.

“Наразі вже 396 роботодавців Івано-Франківщини отримали позитивне рішення щодо компенсації за працевлаштування 663 внутрішньо переміщених людей. З них 96 роботодавців подали заявку на компенсацію за працевлаштування ВПО цього року”, – йдеться у повідомленні.

986ed48f 6e18 465a ad91 87c2349283c0 scaled

Роботодавці, які працевлаштовують внутрішньо переміщених осіб, можуть отримати компенсацію витрат на оплату праці таких працівників протягом 2-х місяців у розмірі 6700 гривень щомісячно за кожну працевлаштовану людину.

Для отримання такої компенсації витрат роботодавець повинен не раніше, ніж через п’ять календарних днів після працевлаштування внутрішньо переміщеної особи, подати до служби зайнятості заяву про компенсацію витрат:

  • в електронній формі – через Єдиний державний вебпортал електронних послуг Дія;
  • в паперовій формі – особисто під час відвідування служби зайнятості або надіслати на адресу електронної пошти центру зайнятості за місцем реєстрації роботодавця.

Детальніше про процедуру надання компенсації читайте на сайті Державної служби зайнятості за посиланням https://www.dcz.gov.ua/storinka/kompensaciya- robotodavcyam-za-vpo, а також звертайтесь за консультацією до фахівців Івано- Франківської обласної служби зайнятості за номером тел. гарячої лінії 066 655 40 33.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено