Івано-Франківськ

Погода на літо 2023: чого чекати українцям

Прогнозують до +30 градусів тепла і без дощу.

Погода на літо 2023: чого чекати українцям

Погода у квітні принесла багато дощів, які спостерігатимуться і в травні. Цікаво, що літо цього року теж обіцяє бути під пару весні. Як йдеться у прогнозах різних метеорологічних сервісів, погода влітку 2023 буде відносно прохолодною, проте без різких стрибків температур та опадів. Про це пише ПІК з посиланням на ВІКНА.

“Тому нам варто очікувати середню температуру сезону нижчою на 3 °С, ніж торік (становитиме 20 °С). Стрибків понад 29 °С тепла синоптики на це літо не прогнозують. Перший місяць літа, згідно з прогнозом, буде типовим літнім місяцем, проте температура повітря очікується на 2 °С нижче за середні показники за останні десять років”, – йдеться у повідомленні.

Хоча в цей період варто чекати на кілька дощових днів, проте загалом багато опадів синоптики не прогнозують. Температура повітря коливатиметься від +15 °С до +27 °С. 

Яким буде літо 2023 в Україні: погода на липень

Липень буде трішки теплішим за червень, проте більш прохолодним, ніж минулого року. Водночас місяць принесе з собою суху та переважно сонячну погоду з незначною кількістю опадів. Температура коливатиметься від 16 °С до 28 °С тепла. На початку місяця можна очікувати незначні дощі.

Погода на літо 2023: серпень

Серпень очікується дуже стабільним і посушливим, при цьому висока температура повітря може зберігатися аж до кінця місяця. Опади прогнозують тільки на один день наприкінці місяця. Температура в третьому місяці літа прогнозується від 12 °С до 29 °С тепла:

“Однак потрібно розуміти: що на менший термін ти дивитимешся прогноз погоди, то точнішим він буде. Тобто найбільш вірогідним може бути прогноз, складений на найближчі 24 години”.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено