Івано-Франківськ

Наймодніші італійські сукні в квітковий принт 2023

Брендові жіночі сукні з квітковим принтом в інтернет-магазині Modoza: актуальні ціни, великий асортимент моделей, оперативна доставка.

итальянские бренды одежды

Квіти — найактуальніший і позачасовий принт для літнього гардеробу. Складно знайти щось більш органічне та доречне для літнього гардеробу, ніж брендові сукні у квітковий принт. Багато хто дивується, як за стільки років квітковий принт не набрид. Насправді, все просто — зараз на подіумах представлена така різноманітність флористичних принтів, що і порахувати складно. Фантазійні та абстрактні, дрібні та ледь помітні, великі та деталізовані, схожі з натюрмортами великих художників. Дизайнери на перестають надихатися квітами і пропонують стильний брендовий одяг.

Міні

Довжина міні — не тільки ідеальний варіант для спеки, а й найактуальніший тренд цього сезону. В інтернет-магазині Modoza можна придбати і ніжне бежеве плаття у червону квітку від Twin-Set, і неймовірно яскраве міні-платтячко від Liu Jo. Незважаючи на стереотипи, навіть найвідвертіші варіанти йдуть представницям абсолютно будь-яких комплекцій. А якщо зробити акцент на талії, то сукня зробить фігуру витонченою, при цьому ви себе будете почувати комфортно навіть у неймовірну спеку.

Міді

Якщо ви бажаєте купити брендовий одяг, але не можете обрати плаття між міні та максі, то краще зупинитися на «золотій середині» — сукнях міді. Такі підходять під максимальну кількість приводів та стануть універсальним варіантом для нового сезону. Підберіть собі класичний варіант з дрібним принтом або універсальний сарафан на тонких бретелях з відкритою спиною від Buby.S — цього літа в інтернет-магазині Modoza можна знайти будь-який жіночий брендовий одяг.

Максі

Вільна, легка максі-сукня — безсмертна класика жіночого гардеробу і один з найгармонійніших рішень літнього гардеробу. У новому сезоні оберіть собі довгий шифоновий варіант з вирізом на нозі від Buby.S, розкішне фіолетове плаття ELISABETTA FRANCHI, прикрашене бісером або зупиніться на ніжному хлопковому платті з поясом Buby.S.

Найкращі фасони сукні в квіточку 2023-2024

Коли, як не цієї весни та влітку можна переглянути найвражаючі новинки сукні з квітами у різних фасонах.

брендовая одежда из италии

У нових колекціях з’явилися як довгі, так і короткі сукні в квіточку, а також моделі з короткими і довгими рукавами різних форм і фактур.

Сьогодні в тренді такі сукні з квітковим принтом:

  • сукні у квіти, які мають розкішні розрізи, оголені плечі чи спину;
  • сукні в квіточку з пишними багатошаровими спідницями, запахом;
  • асиметричні квіткові моделі з асиметрією верху на одне плече та низу – укорочені спереду та подовжені ззаду.
  • розкішні квіткові плаття, прикрашені паєтками, бісером, камінчиками.

На доданок до сукні в інтернет-магазині Modoza можна придбати стильні італійські сумки, які стануть чудовим завершенням літнього образу.

Джорджіо Армані казав: «Бути елегантною – не означає впадати у вічі, це означає – врізатися в пам’ять». І найкраще це робіти за допомогою італійського брендового одягу! Спишіть!

Партнерський матеріал 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено