Івано-Франківськ

Контррозвідники СБУ знищили ворожі “БУК-М1” і три “ТОР-2М” (ВІДЕО)

Також бійці підрозділу "відмінусували" ще й три САУ "Нона", 3 БМП, 2 танки, станцію РЕБ та фортифікаційні споруди противника.

Контррозвідники СБУ знищили ворожі "БУК-М1" і три "ТОР-2М" (ВІДЕО)

Військові контррозвідники СБУ знищили ворожі зенітно-ракетний комплекс “БУК-М1” і три “ТОР-2М”. Про це повідомив прес-центр Служба безпеки України, пише ПІК.

Зазначається, що один “ТОР” намагався збити наш дрон-камікадзе, але пілот зберіг дрон – у ручному режимі відвів від ракети, а потім “захопив” ціль і наздогнав ворожий ЗРК, який хотів утекти.

Крім того, як поінформували в спецслужбі, бійці підрозділу “відмінусували” ще й три САУ “Нона”, 3 БМП, 2 танки, станцію РЕБ та фортифікаційні споруди противника.

“А у співпраці з артилеристами ЗСУ скоригували вогонь і знищили ще 84 одиниці ворожого озброєння. Серед них: 7 танків, 6 “Градів” і 6 САУ, 11 гармат, 21 бронемашину та іншу техніку”, – йдеться у повідомленні.

До слова, втрати ворога з початку війни склали 209 тис. 470. За минулу добу ЗСУ знищили 560 загарбників. Також було знищено десять ворожих танків, 12 бойових броньованих машин, 32 артилерійські системи, сім РСЗВ та сім засобів ППО противника.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено