Івано-Франківськ

Наводять лад: у Франківську на Чорновола ремонтують двір (ФОТО)

В Івано-Франківську тривають роботи у дворі на Чорновола, 115, 117, 117а і 117б.

4K1A5670 scaled

Тут наводять лад на прибудинковій території, а також облаштовують паркомісця та відпочинкову зону.

Про це в мережі повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, пише ПІК.

 «Робота потихеньку йде. Я тут проживаю вже понад 40 років. Ніякого ремонту досі не було, тільки тепер почали. Чув кругом ремонти робилися, а тепер почали у нас. Як зроблять – буде файно. Двір був в не зовсім доброму стані, калабані були під 117-тим домом і в нас була. А вже як зроблять – то буде краще», – розповідає пан Василь, який спостерігає за ремонтом.

Ведучий інженер виробничо-технічного відділу УКБ міста Ярослав Кузик каже, що половину роботи вже зробили, а саме територію будинку на Чорновола, 115. Матеріалів завезли достатньо, тому планують завершити благоустрій цього об’єкту до кінця липня.

 «Ведемо тут ремонт прибудинкової території та проїздів і такої відпочинкової зони біля будинків на Чорновола, 115, 117, 117а і 117б. Площа цього благоустрою – 2200 квадратних метрів. Тут є 400 метрів парковки, яка буде облаштована екобруківкою, проїзди з бруківки, товщиною 8 см, а також прибудинкова територія. Ми зняли старий асфальтобетон, поставили бордюри, влаштовуємо поребрик. У 115 будинку ми вже зробили стоянки, проїзд і в’їзди в будинки. Половина роботи вже зроблено», – підсумував Ярослав Кузик.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено