Івано-Франківськ

Усувають аварійну ямковість: у Болехові ремонтують дороги міста (ФОТО)

Працівники Болехівського комбінату комунальних підприємств розпочали ремонтувати комунальні автошляхи, які потребують відновлення.

355319813 573134224995709 8485040793567079797 n scaled

Наразі комунальники усувають аварійну ямковість на головних вулицях міста з асфальтним покриттям, де їздить більше транспорту.

Про це інформує Болехівська міська рада, пише ПІК.

Роботи на проблемних ділянках виконують за допомогою спецтехніки. Спочатку повітродувкою ретельно видувають пил з вибоїн. Далі на понівечені ділянки за допомогою гудронатора наносять бітумну емульсію, а вже на неї укладають суміш двох фракцій щебеню.

“У нас було багато планів з ремонту комунальних доріг міста. Війна внесла свої корективи, але профільні служби працюватимуть, щоб підтримувати автошляхи в проїзному стані. Такий поточний ремонт став можливим завдяки спецтехніці, яку ми нещодавно придбали за кошти міського бюджету. Плануємо максимально відремонтувати асфальтне покриття на більшості комунальних доріг. Адже за рахунок виконання робіт власними силами вдасться зекономити наявні бюджетні кошти”, – наголошує міський голова Іван Яцинин.

Наразі працівники комунального підприємства приводять до ладу ділянки доріг комунальної власності на вулицях 24 серпня, Млинарській, Сухого. До робіт також залучають працівників з благоустрою, які закріплені за старостинськими округами Болехівської громади.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено