Івано-Франківськ

Більше не можна відкладати: Укрзалізниця відремонтує колію на Рахівському напрямку

Поїзди, що зазвичай прямують до Рахова, будуть обмежені до Івано-Франківська з 17 до 27 липня.

Більше не можна відкладати: Укрзалізниця відремонтує колію на Рахівському напрямку

Укрзалізниця закриває Рахівський напрямок на плановий ремонт. Це дозволить гарантувати там безпечний і трохи більш швидкий рух. Обмеження стосуються тільки робочих днів – у вихідні поїзди курсуватимуть до/з Рахова стандартним чином. Про це компанія повідомляє у соцмережах, пише ПІК.

“Більше не можемо відкладати ремонт колії на дільниці Делятин-Надвірна, тож з 17 липня закриваємо рахівський напрямок на плановий ремонт”, – йдеться у повідомленні.

У компанії також зазначили, що працюють над призначенням щоденних «гірських шатлів» зі Львова до Ворохти (через Яремче та Татарів-Буковель) комфортабельними поїздами ДПКр-3. Це дизельні поїзди нового покоління з місцями для сидіння та кондиціонуванням в усіх вагонах першого та другого класу.

Рейси зі Львова та зворотно з гір будуть виконуватися щоденно, тож можна бронювати подорож до Львова або Івано-Франківська вже зараз.

На час ремонтних робіт в горах (і на додачу – на ділянці Деражня-Комарівці) з 18 липня додатково призначають рейс №255/256 ще одним дефіцитним напрямком: Київ-Чернівці. 

“І це ще не все. До максимально популярного в цьому сезоні Івано-Франківська курсуватиме ще один додатковий поїзд: №226 Запоріжжя – Івано-Франківськ. Поки що тестово в одну дату – 12 липня з Запоріжжя, 13 липня з Івано-Франківська”, – додали в Укрзалізниці. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено