Івано-Франківськ

Зеленський приїхав в Одесу та зустрівся з військовими

Президент Володимир Зеленський відвідав Одеську область з нагоди Дня Військово-морських сил Збройних сил України 2 липня.

ze jpeg scaled

Він зустрівся з військовими, зокрема з командувачем ВМС ЗСУ Олексієм Неїжпапою та заслухай його доповідь, передає “Громадське“.

Вони обговорили оперативну ситуацію в Чорному морі, оборонні спроможності, стратегію розвитку ВМС ЗСУ на час війни й у післявоєнний період. Також ішлося про проміжні результати й розвиток програми морських дронів і ракетної програми.

Окрім того, Зеленський зустрівся з командувачем оперативно-стратегічного угруповання військ «Одеса» Едуардом Москальовим.

В Одесі очільник держави привітав військовослужбовців ВМС ЗСУ та курсантів зі святом, нагородив військових, а також відвідав поранених бійців у шпиталі.

«Ворог сподівався, що наші Військово-морські сили нібито не витримають ударів росії. Що ж, відвага і майстерність наших воїнів знищили всі ці ворожі надії та втопили їх у морі», — наголосив президент.

Також Зеленський привітав цивільних працівників морського та річкового флотів і подякував за убезпечення роботи українських портів.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено