Івано-Франківськ

Україна повертається до довоєнної системи податків – Шмигаль

Додаткового підвищення податків принаймні до кінця воєнного стану не планується.

62c0befdc16ae scaled

Україна повертається до довоєнної системи податків і скасовує єдиний 2% податок.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль в ефірі телемарафону пояснив, що чекає на українців, пише ПІК із посиланням на ТСН.

За його словами, фактичне повернення до довоєнного рівня податків відбулося вже від 1 липня. Додаткового підвищення податків принаймні до кінця воєнного стану не планується.

“Частково, ми очікуємо, що повернення податків до довоєнного рівня відбудеться через прийняття відповідного закону Верховною Радою з 1 серпня. Але це буде стосуватися спрощеної системи оподаткуванyя, повернення п’яти відсотків замість двох… Інших зрушень, окрім повернення на довоєнний рівень, до кінця війни ми не плануємо, не прогнозуємо і, переконаний, не допустимо. Податкова система буде застабілізована в тому вигляді та на тому рівні, як до початку повномасштабної агресії”, – пояснив Шмигаль.

Нагадаємо, український парламент 30 червня підтримав в цілому податковий законопроект №8401, який скасовує 2% єдиний податок. Крім того, від 1 серпня частково скасовується чинний мораторій на проведення перевірок для підакцизних товарів (алкоголь, тютюн, паливо), грального бізнесу та фінансових послуг.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено