Івано-Франківськ

Постачальник газу і електрики «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» закликає конкурентів дотримуватись вимог закону «Про публічні закупівлі»

У правовій державі дотримання законодавчих вимог – юридичний обов’язок усіх учасників суспільних відносин.

5b1c00aa e01c 4d1b 97ab 25f4db251a2a scaled

Постачальник газу й електрики «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» закликає конкурентів дотримуватись вимог закону «Про публічні закупівлі».

Принципи здійснення публічних закупівель чітко прописані в Законі України «Про публічні закупівлі». Це – добросовісна конкуренція серед учасників, відкритість та прозорість, недискримінація учасників, об’єктивне та неупереджене визначення переможця, запобігання корупційним діям і зловживанням.

«Прикро, що не всі учасники публічних закупівель дотримуються цих принципів. Ми отримали кілька сигналів від наших нових клієнтів, що після завершення тендеру, де переможцем було обрано ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», до них звертаються представники інших постачальників та намагаються дискредитувати нашу компанію в очах замовника. Це примітивні брудні методи недобросовісної конкуренції, використання яких неприйнятне», – переконані у компанії.   

«ТВІЙ ГАЗЗБУТ» відповідально виконує всі договірні зобов’язання перед контрагентами та безперебійно постачає газ та електроенергію своїм клієнтам. Лише за п’ять місяців цього року компанія реалізувала 63 мільйони кубометрів природного газу та 69 мільйонів кВт⋅год електроенергії.

ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» не внесене до жодного переліку осіб, щодо яких застосовано санкції, арешти рахунків, майна тощо. Тому подібна інформація з боку конкурентів кваліфікується як наклеп. А погроза застосувати адмінресурс для припинення співпраці взагалі є підставою для залучення правоохоронних органів.

Юристи компанії «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» пропонують клієнтам діяти за чітким алгоритмом. У разі, якщо представники інших постачальників або ж посадові особи будуть здійснювати тиск на відповідальних осіб, які організовували тендер, потрібно попросити повторити усе сказане на диктофон або на відео, назвавши своє прізвище та посаду. А потім цей запис разом із письмовою заявою передати до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг  (НКРЕКП) та до Антимонопольного комітету України. У компанії переконані, що наклепницькі дії припиняться одразу після пропозиції назватись та повторити сказане «на камеру».

ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» надає послуги постачання газу та електроенергії для понад 21 тисячі компаній України. Серед наших клієнтів як великі промислові підприємства, так і маленькі кав’ярні чи салони краси. З 24 лютого 2022 року компанія спрямувала на потреби ЗСУ та ВПО понад 73 мільйонів гривень благодійної допомоги.

Партнерська публікація

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено