Івано-Франківськ

Ультрамарафонець з Прикарпаття організував забіг в Барселоні

9 липня в Барселоні відбувся перший забіг з метою підтримки вступу України в НАТО.

IMG 0288 scaled

Забіг був організований за допомогою бігуна-ультрамарафонця, двічі рекордсмена України з ультрамарафонського бігу Миколи Тарана і благодійної асоціації “Джерело”, розповідає ПІК.

Благодійна мета – пробігтися за членство України в НАТО відбувалася тут вперше. Стартували учасники у 08:30. Вік учасників від 15 років до 50, приблизно було 50 бажаючих, навіть був представник із Японії який постійно підтримує українців.

Головна умова забігу була – прийти з українським прапором або українською символікою.

Насправді, щоб це організувати, прийшлося чекати дозвіл на проведення, отримання дозволу з поліції. Для тих не береться за організацію це здається просто. А із середини це виглядає по- іншому. Спочатку, ще кільканадцять днів назад я прибіг до асоціації “Джерело” щоб подати мою прозицію і коли нарешті вдалося подати, ми чекали на дозвіл. Завдяки сприянню іспанцям ми завчасно його отримали”, – поділився враженнями Микола Таран.

Зараз ультра марафонець готується до наступного великого масштабний благодійний пробіг у Валенсії.

Хотілося б втілити цю ідею в реальність. І я так думаю що 23 серпня я зроблю перший благодійний забіг не тільки для українців а і запрошу всіх іспанців і гостей міста для підтримки всіх українців“, – додав Таран.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено