Івано-Франківськ

Усім серцем любив Україну: на війні загинув військовий з Франківщини

Сумна звістка прийшла в Рогатинську громаду.

360101451 614907380735730 8334220954245013463 n scaled

У бою за незалежність України з російським окупантом біля околиці Гуляйполе Запорізької області від отриманих поранень несумісних з життям загинув житель села Стратин Сергій Жулінський.

Про це повідомляють в Рогатинській громаді, пише ПІК.

“38-річного Сергія Жулінського  вже немає, його забрала війна… Ще один мужній захисник, ще один ясний сокіл полинув на Небо…Ще одна мама запнула чорну хустину…  Війна забирає найкращих, тих, хто усім серцем любив та вірив у свою країну, її світле, мирне майбутнє. Всю глибину болю і цих слів ми розуміємо, коли сумна звістка надходить до нас”, – йдеться у повідомленні.

Початкову освіту Сергій Жулінський здобув у Львові, а  в старших класах навчався у селі Стратин. Після закінчення школи продовжив освіту у  Львові, здобув фах автослюсаря. Після проходження військової служби  працював  в Італії, Чехії, Польщі. Планував створити сім’ю. З перших днів повномасштабного вторгнення окупанта разом з рідним братом Романом та друзями пішли добровольцями на фронт.

“Саме поранений  брат розділив з ним його останні хвилини… секунди життя. Рогатинська міська рада висловлює щирі співчуття  мамі Марії, батьку Ярославу, брату Роману та його сім’ї, нареченій Тетяні, усій великій родині та близьким захисника. Доземний уклін захиснику, шана та світла пам’ять!” – зазначили в громаді.

Про чин похорону Сергія Жулінського буде повідомлено пізніше.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено