Івано-Франківськ

У Брошневі-Осаді розпочали ремонт доріг місцевого значення (ФОТО)

17 липня у Брошневі-Осаді розпочали поточний ремонт доріг місцевого значення.

361831488 595411899445065 5642942075286882155 n scaled

На вулицю Івана Франка, яка тягнеться від території автостанції до села Брошнева, завершується ямковий ремонт, вибоїни «залатано» асфальтною сумішшю.

Про це йдеться на сторінці громади, пише ПІК.

“Вважаю, що робота виконано якісно – і дорога, і її узбіччя також заасфальтовані належним чином. Частково відремонтовано дорогу на провулку Довбуша“, – каже голова громади Тарас Манорик.

Наприкінці робочого дня техніка переїхала до майданчика, що біля адміністративного приміщення селищної ради та прохідної ТОВ «ЦБМ «Осмолода»: тут також зроблено ямковий ремонт.

“Відтак дорожники вирушать на вулиці Незалежності та Січових стрільців. Після того, як роботи на цьому автошляху буде завершено, техніка переїде до села Брошнева, де заасфальтуємо бічну дорогу від колишнього заводу «Автоматика» до місцевого кладовища. Відтак будуть заасфальтовані ще два відтинки вулиць у с. Брошнів. Тривалість робіт буде повністю залежати від погодніх умов”, – зауважив Тарас Манорик.

За його словами, зараз виготовляють проєктно-кошторисну документацію на влаштування пішохідної доріжки від Брошнів-Осади до села Брошнева вздовж вулиці Івана Франка.

Ремонти доріг проводяться за кошти селищного бюджету.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено