Івано-Франківськ

На фронті минулої доби відбулося близько 30 бойових зіткнень

Розпочався 512 день великої війни Росії проти України.

FB IMG 1689826704328 scaled

Противник зосереджує основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, пише ПІК.

“Протягом минулої доби відбулось близько 30 бойових зіткнень”, – інформує Генштаб вранці 20 липня.

Основне зі зведення:

  • На Бахмутському напрямку наші захисники успішно відбили атаки противника в районі Богданівки.
  • На Авдіївському напрямку, під щільним вогнем авіації та артилерії противника, наші захисники успішно відбили атаки російських військ в районі Невельського.
  • На Запорізькому та Херсонському напрямках противник зосереджує основні зусилля на недопущенні подальшого просування наших військ. Здійснив безуспішні спроби відновити втрачене положення у районі північніше Приютного Запорізької області.
  • Водночас, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.
  • Авіація сил оборони за минулу добу завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу. Також знищили  2 розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня, уразили 4 райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, склад боєприпасів, 11 артилерійських засобів на вогневих позиціях, 2 засоби протиповітряної оборони та станцію РЕБ ворога.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено