Івано-Франківськ

Бруківка, фонтани – почекають: Зеленський звернувся до місцевої влади

Президент закликав місцеву владу уважніше ставитися до розподілу бюджету.

09e3b81fd51f6ace277389333012b16f 1689882158 extra large scaled

Президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні 20 липня звернувся до місцевої влади та закликав розпоряджатися бюджетом справедливо.

“Окремо хочу звернутися до всіх представників місцевої влади в нашій країні: люди мають відчувати, що ресурси бюджетів використовуються справедливо й правильно. Кожен розуміє, про що йдеться. Бруківка, прикрашання міст, фонтани – почекають. Спочатку перемога”, – зазначив президент.

Окрім цього, президент зазначив, що говорив з Премʼєр-міністром Денисом Шмигале щодо бюджетних видатків

“Кожен проект, який може бути реалізований коштом позабюджетних ресурсів, має бути реалізований коштом саме позабюджетних ресурсів. Це стосується різних сфер, зокрема галузі культури. Музеї, культурні центри, символи, серіали – усе це важливо, але зараз інші пріоритети. Знаходьте позабюджетні кошти. Не державні. Отже, я запропонував голові уряду два кроки. Перший – знайти позабюджетні кошти на проекти, які зараз справді потрібні. У світі є люди, які можуть допомогти. А друге: попросив Премʼєр-міністра розглянути заміну міністра культури та інформаційної політики України”, – йшлося у зверненні.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено