Івано-Франківськ

Вчора прикарпатські правоохоронці розшукали двох зниклих дітей (ФОТО)

За минулу добу прикарпатські поліцейські оперативно розшукали двох зниклих дітей

Вчора прикарпатські правоохоронці розшукали двох зниклих дітей (ФОТО)

В обох випадках співробітникам поліції знадобилось кілька годин, щоб розшукати неповнолітній дівчат. З батьками та дітьми ювенальний поліцейські провели профілактичні бесіди, щодо недопущення подібних випадків в майбутньому.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області, пише ПІК.

25 липня до косівських поліцейських звернулись батьки, які повідомили, що 14-річна дочка вийшла з дому та не повернулась. У результаті розшукових заходів ювенальні поліцейські знайшли неповнолітню в Кутах та повернули дитину батькам.

363407277 274369195237317 1174275754564140054 n scaled

Цього ж дня до поліції Галича звернулась стурбована матір 14-річної дівчинки та повідомила, що її дитина зникла. Раніше з дому не втікала.

“До пошуків були залучені ювенальні поліцейські та наряд сектору реагування патрульної поліції. За дві години дитину знайшли у сусідньому селі. Дівчинка пояснила, що поїхала до знайомого, однак про це не повідомила батьків”, – йдеться у повідомленні.

З неповнолітніми працівники поліції провели профілактичну бесіду. Їм пояснили, що така поведінка може нести потенційну загрозу їхньому життю та здоров’ю.

З початку 2023 року поліцейські Прикарпаття розшукати 117 дітей, з яких 68– малолітні. Місцеперебування практично усіх їх було встановлено упродовж доби після повідомлення про зникнення.

Поліцейські закликають дорослих спілкуватися зі своїми дітьми, знати їхніх друзів та інтереси. Регулярно зв’язуйтесь зі своєю дитиною, а маленьких діток постійно тримайте у полі зору та не залишайте без нагляду.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено