Івано-Франківськ

Як провести гендер-паті

Традиція проведення гендер-паті з'явилася не так давно, але людям сподобався такий варіант свята.

2170fJ9hyVm9k5hZ1PxlgZDXacoqfefnpHXYQRno view scaled

Коли в родині очікують на появу дитини, усіх цікавить, якої вона буде статі. Першою про це дізнається майбутня мама після ультразвукового дослідження на певному терміні вагітності. Майбутньому татові вона одразу розкриває інформацію, але для решти близьких людей зараз це прийнято робити на гендер-паті.

Що таке гендер-паті

Звісно, про стать дитини можна повідомити у звичайний спосіб, але є можливість зробити з цього справжнє свято з елементами таємниці, яка обов’язково буде розкрита. Гендер-паті – саме таке святкування, у процесі якого гості якимось чином дізнаються про те, хто народиться.

Кульмінація вечірки полягає в приготованому сюрпризі. Він і має показати присутнім довгоочікувані відомості про стать дитини. Питання полягає в тому, як це зробити, щоб усім було цікаво.

Кілька ідей для проведення гендер-паті

У нашому суспільстві є усталене уявлення про те, що дівчаткам відповідає рожевий колір, а хлопчикам – блакитний. На цьому ґрунтуються ідеї про розкриття статі малюка. Кілька цікавих варіантів.

  1. Замовити святковий торт, усередині якого начинка буде певного кольору. Її побачать лише після того, як приступлять до десерту.
  2. Повісити надуті кульки та розмістити в них конфетті нейтрального кольору. Але в одному будуть рожеві або блакитні кружечки. У кульки потрібно потрапляти дротиками.
  3. Зробити тістечка з кремовою начинкою і в одному крему надати відповідного відтінку. Запропонувати гостям і хтось обов’язково відкриє таємницю.

З такої вечірки можна зробити справжню театральну виставу.

Хто може допомогти в організації гендер-паті

Традиція проведення гендер-паті з’явилася не так давно, але людям сподобався такий варіант свята. Однак його потрібно не тільки придумати, а й втілити. Хто може в цьому допомогти? Існують фірми, що спеціалізуються на таких послугах.

Про них можна дізнатися на сервісі Egolist. Профіль таких компаній – організація гендер паті в різних варіантах. Це не тільки ідеї, а тематичний реквізит і люди, які повністю візьмуть на себе ведення свята. Сервіс дає змогу організовувати тендери, за допомогою яких легко вибрати відповідну пропозицію.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено