Івано-Франківськ

Зеленський відвідав передові позиції на Бахмутському напрямку (ВІДЕО)

На передових позиціях ССО президент привітав бійців з професійним святом. Також він заслухав доповідь командира та поспілкувався з військовими.

222 8 scaled

29 липня президент України Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських спецпризначенців на Бахмутському напрямку та привітав бійців Сил спеціальних операцій з їхнім професійним днем.

Про це він написав у телеграм.

“Хоч деталей про актуальні операції ССО й не розкажеш – лише з часом, але виконання вами, хлопці, завдань заради України справді героїчне. Слава Силам спеціальних операцій Збройних Сил України! Честь!” – написав Зеленський.

За його словами, українські ССО вже не дали окупувати нашу державу, знищити Україну та все, що в нас є: нашу ідентичність, наше життя.

“Дякую за те, що й через 520 днів дуже складної повномасштабної війни за нашу свободу та життя всіх нас, наших дітей, сьогодення й майбутнє нашої держави ви залишаєтеся такими ж міцними”, – повідомив гарант.

Окрім того, Зеленський поспілкувався з бійцями, привітав із Днем Сил спеціальних операцій, а також заслухав доповідь командувача ССО бригадного генерала Віктора Хоренка про роботу воїнів.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено