Івано-Франківськ

“Бавовна” у Москві: місто атакували безпілотники, лунали вибухи (ФОТО)

30 липня, у День Військово-морського флоту РФ, Москву та Підмосков’я атакували безпілотники.

1ac6474954a62266b4394e28b33b6f0f

У ніч проти неділі, 30 липня, кілька безпілотників атакували вежі “Москва Сіті” у столиці РФ, де перебувають офіс Міністерства цифрового розвитку, зв’язку та масових комунікацій. Звуки вибухів чули також мешканці Одинцово та Красногорська.

За словами мера міста, Сергія Собяніна, атака призвела до незначних пошкоджень фасадів двох офісних веж у “Москва-Сіті”. За попередніми даними, ніхто з мешканців та працівників не постраждав, пише ТСН.

Перший БПЛА атакував 10 поверх другої вежі IQ-кварталу “Москва-Сіті”, де перебуває офіс Міністерства цифрового розвитку, зв’язку та масових комунікацій РФ о 3:20.

Другий удар безпілотника о 4:10 припав на нижній поверх іншої будівлі у межах комплексу “Москва-Сіті”. Внаслідок інциденту охоронець, який перебував на об’єкті, отримав травми. Будівля теж постраждала, на перших шести поверхах пошкоджено скло. Площа ушкоджень – 40 квадратних метрів.

2b905ead5d0270ae01326f1756eea8d6

Інцидент викликав тимчасове закриття аеропорту “Внуково” для вильоту та прильоту, проте наразі прийом та відправка рейсів відновлено.

Деяким бортам довелося кілька годин кружляти в небі над Москвою в очікуванні посадки.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено