Івано-Франківськ

“Зараз точно не час для заміни бруківки”, – Зеленський у Франківську (ФОТО)

У неділю, 30 липня, Президент України Володимир Зеленський виступив на засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад, яке проходило на Івано-Франківщині.

DSC 0108 1 scaled

Зеленський зазначив, що зараз головне завдання – це оборона, захист держави й людей. Про це Глава держави сказав у виступі на засіданні Конгресу, пише ПІК.

Бюджетні витрати повинні відображати саме таке пріоритетне розуміння завдань. Хай на мене не ображаються деякі представники місцевої влади, зараз точно не час для заміни бруківки. Ми бруківкою ворога не виженемо з нашої держави. Тому, вибачте, будемо прикрашати міста вже переможні. Також варто шукати позабюджетні джерела для інших напрямків роботи. Можна говорити із донорами і я думаю, що багато людей, компаній, лідерів інших держав, які постійно хочуть допомагати, бачать наші приорітети – також готові на нашому рівні допомагати з цим. Всі ви повинні бути помічниками оборони”, – зазначив Зеленський. 

DSC 0131 scaled

Нагадаємо, в Івано-Франківську відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад.

Як повідомляла раніше ПІК, окрім Зеленського, його також відвідали Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, Керівник Офісу ПрезидентаАндрій Єрмак та інші високопосадовці усіх рівнів, а також представники обласних, районних та місцевих адміністрацій.

DSC 0050 scaled

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено