Івано-Франківськ

На Донеччині загинув військовий з Прикарпаття – Володимир Корпан (ФОТО)

Боєць родом із села Тисів, Болехівської громади.

FB IMG 1691218420334 scaled

Третього серпня під час виконання бойового розпорядження в районі села Веселе, Соледарської територіальної громади Бахмутського району Донецької області, загинув Володимир Корпан.

Про це повідомили на сторінці Болехівської міської ради, пише ПІК.

“Він завжди був готовий прийти на допомогу, був вірним товаришем, хорошим чоловіком та батьком. Звістка про його смерть ранила не одне людське серце. Герою України було лише 45…”, – йдеться у повідомленні.

Довідково: Володимир Богданович Корпан народився 24 березня 1978 року в с. Тисові. Шкільні роки пройшли у Тисівській школі. Закінчив Стрийське професійно-технічне училище за спеціальністю «Слюсар по ремонту побутової техніки».

“Хоча був непридатним до військової служби, вперто сказав, що хоче і буде служити в армії. Так і сталося. Військову службу проходив у м.Богодухів Харківської області. Після проходження військової служби працював у м.Києві, де і познайомився з майбутньою дружиною Наталією. Там же навчався в Академії муніципального управління. Одружився та виховували донечку, проживаючи з сім’єю у м.Василькові під Києвом”, – йдеться у повідомленні.

З 2014 року брав участь в антитерористичній операції в Сєвєродонецьку.

Уже з перших днів повномасштабного російського вторгнення Володимир пішов до територіальної оборони Василькова. А вже незадовго був мобілізований до лав Збройних Сил України. Захищав нашу державу у складі взводу спеціального призначення військової частини ЗСУ. Був навідником відділення спеціального призначення.

Без батька залишилася донечка, без надійної опори та підтримки – дружина.

Поховають Захисника України, справжнього патріота у рідному селі Тисові. Такою була його воля.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено