Івано-Франківськ

Аферисти-банкіри обшахраювали 43-річну франківку

Гроші зникають з рахунків громадян після того, як вони повідомляють конфіденційні дані банківських карток невідомим особам.

shahrayi scaled

Шахраї в телефонній розмові розповіли заявниці, що у зв’язку із ймовірним незаконним списанням коштів, необхідно убезпечити банківський рахунок.

Основна умова: перерахувати кошти з поточного рахунку на та той що вказали аферисти. Жінка так і зробила в результаті втратила 9000 гривень, пише ПІК із посиланням на Поліцію Івано-Франківської області.

Від отримання допомоги в Інтернет-мережі потерпіла 28-річна жителька обласного центру. Потерпіла у мобільному додатку побачила повідомлення “Є Допомога”.

Перейшовши за посиланням, її перекинуло на фішинговий сайт, де заявниця підтвердила доступ до своєї банківської карти. Опісля, з рахунку зникло понад 11 тисяч гривень”, – розповіли у поліції.

Ще одна мешканка Івано-Франківська хотіла придбати мобільний телефон, публікацію про продаж якого знайшла в мережі. Жінка оплатила частину коштів в сумі 14 500 за товар, однак аферист його так і не надіслав.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено