Івано-Франківськ

ЗСУ відбили атаки та стримали наступи окупантів на шести напрямках

Триває п’ятсот тридцять друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

363907949 636483465331402 1579233841785297592 n scaled

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

“Протягом доби відбулось 22 бойових зіткнень”, – повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні 9 серпня.
Основне зі зведення:
  • На Куп’янському напрямку наші захисники відбили атаки російських військ в районі північніше Синьківки та північно-східніше Іванівки Харківської області.
  • На Бахмутському напрямку наші воїни стійко тримають оборону, відбили атаки противника на околицях Кліщіївки та північно-східніше Дружби Донецької області.
  • На Авдіївському напрямку під щільним вогнем авіації та артилерії противника, наші захисники відбили атаки російських військ в районі Авдіївки та південно-східніше Сєверного Донецької області.
  • На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районі Мар’їнки Донецької області.
  • На Шахтарському напрямку ворог здійснив безуспішні спроби відновити втрачене положення в районі Старомайорське Донецької області.
  • На Запорізькому напрямку ворог здійснив безуспішні наступальні дії в районі південніше Новоданилівки Запорізької області.
  • Авіація сил оборони за минулу добу завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, один – по зенітно-ракетному комплексу та ще один – по логістичному хабу противника.
  • Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 3 пункти управління, 5 артилерійських засобів на вогневих позиціях, район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, станцію радіоелектронної боротьби та ще один важливий об’єкт противника.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено