Івано-Франківськ

Обмінювалися досвідом: прикарпатські рятувальники завершили навчання у Румунії

Загалом, проєктом передбачено проведення десяти  таких тренувальних сесій з різних тематик.

366660125 604178098538224 8355026370853133826 n scaled

Рятувальники  з Івано-Франківської та Чернівецької областей взяли участь завершальній сесії спільних навчань, присвяченій гасінню пожеж у приміщеннях та пошуку потерпілих, що відбувалися  у  місті Сірет, Румунія.

Про це інформує Головне управління ДСНС в Івано-Франківській області, пише ПІК.

“Дані навчання організовані в рамках реалізації  проекту “Підвищення рівня безпеки населення у транскордонному регіоні шляхом спільних заходів з навчання та співробітництва у сфері управління надзвичайними ситуаціями – BRIDGE”, що фінансується в рамках Спільної Операційної Програми Румунія – Україна 2014 – 2020″, – йдеться у повідомленні.

Впродовж тижня на спеціальному навчально-тренувальному полігоні вогнеборці Івано-Франківської та Чернівецької областей разом з колегами з Румунії проходили практичні та теоретичні тренування.

Під час тренувань учасники обмінювались досвідом, професійними навичками та новітніми методами гасіння пожеж самостійно або у співпраці із авіаційною підтримкою та використанням водозбірників, пристроїв-ковшів, наземних засобів пожежогасіння: мотопомп, автомобільних цистерн, насосних установок, резервуарів та інших засобів.

Всього у даних навчаннях взяли участь 50 рятувальників.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено