Івано-Франківськ

Від початку повномасштабного вторгнення Надвірнянська громада передала на ЗСУ понад 67 млн. грн

Зараз основна мета - це пришвидшити перемогу.

photo 2023 08 11 19 49 32 scaled

В умовах війни найбільше навантаження лягає саме на органи місцевого самоврядування. І саме очільники громад вирішують зараз питання не тільки господарські, а найголовніше – прагнуть допомоги ЗСУ.

Про це розповів під час засідання регіонального відділення Асоціації міст України Голова Надвірнянської громади Зіновій Андрійович. Захід відбувся в селі Підгір’я у п’ятницю, 11 серпня, розповідає ПІК.

«Надвірнянська територіальна громада перерахувала за всі місяці війни на більше 67 мільйонів гривень на потреби ЗСУ. Наша громада, одна з перших, відкрила реабілітаційне відділення для військовослужбовців за європейськими стандартам», – розповів Зіновій Андрійович.

Окрім того, громада за місяці війни закупила та передала військовослужбовцям на передову понад 350 пікапів автомобілів. які куплені за позабюджетні кошти.

photo 2023 08 11 19 49 32 2 scaled

Минулого тижня на позачерговій сесії Надвірнянської міської ради депутати виділили 17,5 млн. гривень з міського бюджету для Збройних сил України.

«Наша громада залучає позабюджетні кошти від наших донорів міст-побратимів західної та східної Європи, а також волонтерів та небайдужих жителів громади. Перелічувати можна багато, але зараз основна мета – це пришвидшити перемогу!», – наголосив очільник Надвірнянської громади.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено