Івано-Франківськ

“Збережеться для прийдешніх поколінь”, – Андрійович про земельну ділянку школи-інтернату (ВІДЕО)

Очільник Надвірнянській територіальній громаді звернувся до громади 16 червня 2023 року.

666 4 scaled

Як вже розповідала ПІК, обласна рада хоче поділити земельну ділянку біля Надвірнянської школи-інтернату. Очільник громади Зіновій Андрійович обурений діями.

Це він підтвердив у своєму відеозверненні у п’ятницю, 16 червня, пише ПІК.

«Я не хочу, щоб розподіл земельної ділянки під освітянським закладом – школою-інтернатом, не був земельною аферою 21-го століття. Ми поважаємо наших колег, депутатів обласної ради, поважаємо керівництво обласної ради, але має бути виключено державницька позиція”, – розповів Зіновій Андрійович.

На його переконання, земельна ділянка має бути закріплена, про що йдеться у державному акті, за приміщенням майнового комплексу школи-інтернату.

«Вона є нероздільною, вона збережеться для прийдешніх поколінь, для розбудови спортивної, дитячої, оздоровчої, навчальної інфраструктури», – каже очільник громади.

Пан Зіновій також закликав «не видумувати казок та легенд про те, чи потрібна така земельна ділянка, чи потрібно її, можливо, на перспективу, забудувати».

«Я думаю, це скаже громада Надвірної. Адже юридичний процес сьогодні – за керівництвом та депутатами обласної ради. А, фактично, ця ділянка знаходиться на території Надвірнянської територіальної громади».

Він також додав, що в процесі широкими обговорення, нам вдасться наших колег-партнерів зберегти земельну ділянку. І, з часом, передати майно Надвірнянській ТГ.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено