Івано-Франківськ

Живи і працюй в Україні”: у Франківську відбувся ярмарок вакансій

Місцевим мешканцям та переселенцям запропонували понад 200 вакансій.

s1 1 1 scaled

11 серпня в Івано-Франківську, у міському парку ім.Т.Шевченка, відбувся ярмарок вакансій під гаслом “Живи і працюй в Україні”. 

Захід організувала Івано-Франківська обласна служба зайнятості. На ярмарку 50 роботодавців представили понад 200 вакансій, як і для переселенців, так і для місцевих мешканців, повідомляє ПІК.

Також до участі в ярмарку долучилися 10 громадських організацій та благодійних фондів, які презентували свої проєкти, які можуть посприяти працевлаштуванню.

“Основна мета організації ярмарку вакансій – сприяння у працевлаштуванні безробітних та шукачів роботи, в тому числі внутрішньо переміщених осіб на вакантні посади з повним соціальним пакетом та достойною заробітною платою, які сьогодні презентують роботодавці області”, – директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк.

Наразі у базі обласного центру зайнятості на сьогодні є 1 960 вакансій. Є вакансії муляра-штукара, в’язальників джгутів, водіїв тролейбусів тощо.

На ярмарку представили вакансії як і для жінок, так і для чоловіків у декількох містах області, це Івано-Франківськ, Тисмениця, Калуш, Коломия, Косів.

Пропонували різні види роботи, як і місцеві підприємства, так і релоковані.

“Працевлаштування є одним із найважливіших напрямків підтримки внутрішньо переміщених осіб. Ми продовжуємо працювати разом із органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, міжнародними та громадськими організаціями, щоби переселенці змогли адаптувалися на новому місці, на Прикарпатті”, – підкреслила заступник голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Людмила Сірко.

Шукали працівників й у Національну Гвардію України. Пропонують, як і військові, так і цивільні посади – це фінансисти, бухгалтери.

“Щодо військових посад, то всі, хто хоче долучитися до Нацгвардії, може підписати контракт і служити. Наприклад, забезпечувати громадський порядок чи конвоювати засуджених”, – каже Василь Балан, речник одного з підрозділів Нацгвардії України. 

У пошуках роботи на захід прийшли, як і переселенці, так і місцеві жителі.

Якщо ви шукаєте роботу, або ж хочете отримати грант на відкриття, чи розвиток власної справи – звертайтеся в Івано-Франківський обласний центр зайнятості.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено